Home Recommended Explore Explore Videos Explore Livestreams Explore Images Explore Audio Explore Topics Explore Users Explore groups Topics Groups About Features & roadmap Airtime extension Membership & xp moderation Community guidelines Airtime a short history imprint Contact us changelog

xenangbinhduong

@xenangbinhduong

All Posts Videos Live streams Images Audio Playlists Tagged Shared Groups About Subscribers Subscriptions Connections

CÔNG TY TNHH XE NÂNG VIỆT CƯỜNG là đơn vị chuyên mua bán, cung cấp dịch vụ cho thuê xe nâng hàng có trụ sở và xưởng bảo trì sửa chữa tại tỉnh Bình Dương. https://xenangbinhduong.vn https://www.provenexpert.com/xe-nang-binh-dng/?mode=preview https://socialcompare.com/en/member/xe-nang-binh-dng-5qx550lm https://www.methodspace.com/members/xenangbinhduong/profile/

Profile view: 0

Total post: 2

Total connections: 0

Profile posts

@xenangbinhduong

SỬA CHỮA BẢO TRÌ XE NÂNG ĐIỆN

1. Khi nào xe nâng điện cần được sửa chữa ?

Xe nâng điện cần sửa chữa khi một hay nhiều bộ phận của xe cần được hiệu chỉnh, sửa chữa hoặc thay thế. Việc việc sửa xe nâng điện phải được thực hiện khi:

– Xe nâng điện vẫn còn hoạt động được nhưng cần phải được sửa chữa trong thời gian nhanh nhất có thể. Nếu không sửa chữa kịp thời xe sẽ bị hỏng ngưng hoạt động hoặc xe sẽ bị hư hỏng nặng hơn.Xe nâng điện bị hư và không thể hoạt động được khi đang thực hiện chức năng vận chuyển

2. Những thiệt hại liên quan do xe nâng điện cần phải sửa chữa

Nếu để xe nâng điện xảy ra tình trạng hư hỏng dẫn đến dừng hoạt động thì chủ sở hữu (doanh nghiệp) sẽ phải tốn chi phí sửa, thay thế phụ tùng. Chi phí sửa chữa ít hay nhiều còn tùy thuộc vào mức độ hư hỏng thực tế của xe nâng điện.

Bên cạnh đó nếu xe nâng điện bị hư hỏng phải ngưng làm việc, hoạt động vận chuyển hàng hóa của doanh nghiệp liên quan xe hư hỏng không được thực hiện. Từ đó ảnh hưởng đến quá trình sản xuất, cung cấp dịch vụ và làm giảm hiệu quả kinh doanh của doanh nghiệp.

Trong khi đang thực hiện chức năng vận chuyển và nâng/hạ hàng hóa, nếu xe nâng điện bị hư hỏng có thể dẫn đến mất an toàn lao động, gây ra tai nạn lao động.

3. Làm sao để hạn chế việc sửa xe nâng điện trong suốt quá trình sử dụng

Để giảm được chi phí sửa và không để trường hợp xe nâng điện bị dừng không hoạt động do hư hỏng, xe nâng điện cần được phải:

☞ Có kế hoạch kiểm tra và bảo trì định kỳ, việc bảo trì xe nâng phải được thực hiện đầy đủ và liên tục trong suốt quá trinh sử dụng xe.

Nhân viên kỹ thuật thực hiện hoặc nhà cung cấp dịch vụ phải có kinh nghiệm trong lĩnh vực bảo trì và sửa chữa xe nâng điện.

☞ Qua việc thực hiện bảo trì định kỳ, sẽ phát hiện được những sai lệch cần hiệu chỉnh, bổ sung dầu mỡ vào các vị trí thường xuyên bị ma sát cơ khí khi xe nâng điện vận hành. Đánh giá được tình trạng thực tế những phụ tùng, vật tư tiêu hao nào của xe cần được thay thế trong thời gian tới. Từ đó có kế hoạch mua các loại vật tư, phụ tùng liên quan và sắp xếp thời gian hợp lý để tiến hành việc sủa xe nâng điện.

☞ Luôn luôn có đầy đủ các loại vật tư tiêu hao của xe nâng điện do quá trình sử dụng và các hạng mục phụ tùng mà loại xe nâng điện đang sử dụng hay bị hư hỏng trong kho.

☞ Đảm bảo xe nâng điện luôn được bảo quản và sử dụng đúng cách theo hướng dẫn và khuyến cáo của nhà sản xuất hoặc nhà cung cấp.

“Tuy nhiên khuyến cáo của chúng tôi là khách hàng nên thực hiện đúng và đầy đủ chế độ bảo dưỡng định kỳ là biện pháp tốt nhất để hạn chế vấn đề xe nâng điện bị hư hỏng”.

4. Quy trình tiếp nhận, kiểm tra và sửa xe nâng điện tại xe nâng Việt Cường

Tiếp nhận yêu cầu về kiểm tra và sửa chữa xe nâng điện của khách hàng qua điện thoại hoặc email.

Chuyển qua bộ phận phụ trách liên hệ lại khách hàng trao đổi thêm các thông tin liên quan đến xe nâng điện của khách hàng đang bị hư hỏng.

Tùy theo các trường hợp khác nhau, xe nâng Việt Cường có thể tính hoặc không tính phí khi kiểm tra xe nâng điện của khách hàng. Sau khi thống nhất được phương án trả phí hoặc không trả phí kiểm tra, hai bên sẽ xác định thời gian cụ thể để nhân viên kỹ thuật của Việt Cường đến kiểm tra xe nâng bị hư hỏng.

Sau khi kiểm tra xe nâng bị hư hỏng, xe nâng Việt Cường sẽ gửi bảng báo cáo đánh giá tình trạng thực tế của xe và kèm them bảng báo giá sửa chữa để khách hàng tham khảo.

Nếu khách hàng không đồng ý với báo giá sửa chữa thì hai bên sẽ dừng lại. Ngược lại khách hàng đồng ý với báo gía sửa chữa hai bên sẽ chuẩn bị và sắp thời gian để sửa chữa xe nâng điện.

Sau khi xe nâng hàng được sửa xong sẽ tiến hành nghiệm thu, thanh toán và chuyển sang chế độ bảo hành. Các hạng mục sửa chữa liên quan đến xe nâng điện thường được bảo hành trong thời gian 03 tháng theo thống nhất chung của ngành dịch vụ xe nâng hàng.

Tại Bình Dương, nếu Quý khách hàng có yêu cầu kiểm tra và sửa chữa xe nâng điện vui lòng liên hệ với chúng tôi.

CÔNG TY TNHH XE NÂNG VIỆT CƯỜNG

Điện thoại: 0961 578 945

Email: thanhan.vcf@gmail.com

Đội ngũ nhân viên của chúng tôi sẽ chia sẽ và tư vấn khách hàng một cách chi tiết và cụ thể hơn.

Views:39
Likes:0
PostTime:1614396826258
Comment Count:0
Group Name:
Votes Count:0

@xenangbinhduong

XE NÂNG ĐIỆN

CÔNG TY TNHH XE NÂNG VIỆT CƯỜNG là đơn vị chuyên mua bán, cung cấp dịch vụ cho thuê xe nâng hàng có trụ sở và xưởng bảo trì sửa chữa tại tỉnh Bình Dương.

“ Sở hữu đội ngũ kỹ thuật giàu kinh nghiệm chuyên nhận sửa chữa và bảo trì các loại xe nâng hàng bằng điện theo yêu cầu.

Thế mạnh của chúng tôi là nhận sửa chữa các loại board của xe nâng hàng bằng điện ”.

Tại sao XE NÂNG VIỆT CƯỜNG lại chọn địa bàn tỉnh Bình Dương là nơi đặt trụ sở và xưởng bảo trì sửa chữa xe nâng ?

ÔNG TY TNHH XE NÂNG VIỆT CƯỜNG là đơn vị chuyên mua bán, cung cấp dịch vụ cho thuê xe nâng hàng có trụ sở và xưởng bảo trì sửa chữa tại tỉnh Bình Dương.

“ Sở hữu đội ngũ kỹ thuật giàu kinh nghiệm chuyên nhận sửa chữa và bảo trì các loại xe nâng hàng bằng điện theo yêu cầu.

Thế mạnh của chúng tôi là nhận sửa chữa các loại board của xe nâng hàng bằng điện ”.

Tại sao XE NÂNG VIỆT CƯỜNG lại chọn địa bàn tỉnh Bình Dương là nơi đặt trụ sở và xưởng bảo trì sửa chữa xe nâng ?

Như chúng ta đã biết Bình Dương là một tỉnh thuộc miền Đông Nam Bộ, nằm trong vùng kinh tế trọng điểm phía Nam của Việt Nam. Trong những năm qua Bình Dương đã có những phát triển vượt bậc về ngành công nghiệp – dịch vụ.

Nhiều nhà máy sản xuất hàng hóa, các trung tâm kho vận của các tập đoàn lớn trên thế giới và Việt Nam đã được xây dựng và đang hoạt động tại đây. Do đó nhu cầu về các thiết bị di chuyển, xếp dỡ hàng hóa (xe nâng hàng) để đáp ứng yêu cầu phục vụ sản xuất và cung cấp dịch vụ logistic tại Bình Dương rất cao.

Từ những nhu cầu thực tế trên XE NÂNG VIỆT CƯỜNG tập trung tất cả các nguồn lực tại Bình Dương là một tất yếu cần thiết nhằm để phục vụ, hỗ trợ khách hàng một cách nhanh chóng và hiệu quả nhất.

Chi tiết các hàng hóa và dịch vụ chúng tôi đang cung cấp tại thị trường Bình Dương như sau:

  1. Các loại xe nâng hàng bằng điện ngồi lái, đứng lái thương hiệu nổi tiếng và phổ biến được nhập khẩu từ Nhật Bản như KOMATSU, TOYOTA, NICHIYU, SUMITOMO… 
  2. Cung cấp dịch vụ bảo trì, sửa chữa, thay thế phụ tùng xe nâng hàng. Kinh doanh các loại phụ tùng xe nâng hàng bao gồm phụ tùng mới 100% và đã qua sử dụng. Trong đó phụ tùng xe nâng hàng bằng điện là một trong những mặt hàng kinh doanh chủ lực của công ty chúng tôi.
  3. Tư vấn và chia sẽ thông tin về các loại xe nâng hàng phù hợp chuyên dùng trong hệ thống kho kệ. Cho thuê các loại xe nâng hàng trong thời gian ngắn hạn và dài hạn nhằm đáp ứng nhu cầu đa dạng của các khách hàng khác nhau.
  4. Bên cạnh đó chúng tôi cũng cung cấp các loại bình điện dùng cho xe nâng hàng thương hiệu MIDAC (Ý), HITACHI – LIFTTOP (THÁI LAN), CEIL (ẤN ĐỘ) và các loại máy sạc bình điện có điện áp 24V, 36V, 48V, 72V.

Đội ngũ nhân viên nhiệt tình, chuyên nghiệp được đào tạo bởi các chuyên gia đầu ngành trong các lĩnh vực liên quan. Chúng tôi tin tưởng rằng sẽ cung cấp đến khách hàng những dịch vụ tốt nhất và chất lượng nhất. Rất mong nhận được sự quan tâm và hợp tác của Quý khách hàng.

Thông tin chi tiết vui lòng liên hệ:

CÔNG TY TNHH XE NÂNG VIỆT CƯỜNG

Trụ sở: Số 36/6M, đường số 10, Kp. Bình Minh 2, P. Dĩ An, Tp. Dĩ An, T. Bình Dương

Kho hàng: Số 856 quốc lộ 1A, P. Linh Trung, Q. Thủ Đức, thành phố Hồ Chí Minh

* Phòng kinh doanh: 0961 578 945 (zalo, line, whatsap)

* Phòng kỹ thuật – dịch vụ: 0908 557 122 (zalo)

Views:43
Likes:0
PostTime:1614394661731
Comment Count:0
Group Name:
Votes Count:1

Promoted posts

@Crypto Rich

BITTUBE GROWING! BUILDING AND BUILDING! - MAR 2021 UPDATE

BITTUBE GROWING! BUILDING AND BUILDING! - MAR 2021 UPDATE

Forked from Monero, Tube is the coin at the heart of the ecosystem of this censorship resistant platform. Kai Uwe-Schnier, CFO, gives an update on the progress of the project. While all may seem quiet on the surface, there is a hive of activity in the background, with some exciting developments to come.

FIND ALTCOIN WINNERS – http://bit.ly/makemoneyincrypto

TRADING BTC EASY – 25% OFF – bit.ly/coinrulediscount

TRADING BOT - http://bit.ly/getmorecryptowithshrimpy

bit.ly/bittubetvcryptorich

bit.ly/bitubevideo

bit.ly/bittuberewards


https://bittube.space/

https://bittube.solutions/

https://twitter.com/BitTubeApp

https://discord.com/invite/fBNQRQV

https://bittube.space/reddit.com/r/Bi...

https://www.facebook.com/bit.tube.off...

www.instagram.com/accounts/login/?next=/bittubeofficial


https://bpsaa.vision/


BitTube: bit.ly/bittubetvcryptorich

Telegram: t.me/cryptorichofficial

Twitter – twitter.com/CryptoRichYT

Lbry - bit.ly/cryptorichlbry

Bitchute - bit.ly/bitchutecryptorich

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

►The information presented in this video is provided for educational, informational, and entertainment purposes only, without any express or implied warranty of any kind, including warranties of accuracy, completeness, or fitness for any particular purpose. It is not intended to be, and does not, constitute legal, financial, investment, trading, or any other advice. All of the information presented is general in nature and is not specific to you or anyone else. Do not make any decision, legal, financial, investment, trading or otherwise, based on any of the information presented in this video without first consulting a licensed professional. You understand that you use or rely on any and all information provided in this video at your own risk.

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

CRYPTO SERVICES I USE


TRADING + INVESTING

FIND ALTCOIN WINNERS – http://bit.ly/makemoneyincrypto

TRADING BTC EASY – 25% OFF – bit.ly/coinrulediscount

TRADING BOT - http://bit.ly/getmorecryptowithshrimpy

BINANCE - 10% BONUS – bit.ly/binancecryptorich


PASSIVE INCOME

PASSIVE INCOME SAVINGS – bit.ly/axioncryptorich

GET $50 FREE WITH THE CRO CARD https://crypto.com/exch/cryptorich​ (Register on web app to qualify for bonus)

BITCOIN MINING bit.ly/Elevategroupmining

PASSIVE INCOME - https://bit.ly/hyperfundincome​ (Contact @Hifly13 on Telegram for more info)


SECURITY

NORD VPN – DISCOUNT CODE – nordvpn.com/cryptorich

SECURE EMAIL DISCOUNT CODE- bit.ly/fastmailcryptorich


HARDWARE WALLETS

OPOLO - https://bit.ly/opolowallet

ELLIPAL http://bit.ly/ellipalcryptorich


INFO

LATEST CRYPTO NEWS – thecoinrepublic.com

BITCOIN + BLOCKCHAIN NEWS HERE – bloxlive.tv


SUPPORT FOR YOUR YOUTUBE CHANNEL

https://www.tubebuddy.com/cryptorich


●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

CRYPTO RICH

#bitcoin

#ethereum

#bittube

#CRYPTO

#cryptocurrency

#btc

#eth

#money

#TUBE

#ALTCOINS

#ALTS

#ALTCOIN

Views:
Likes:
PostTime:
Comment Count:
Group Name:
Votes Count:

@Crypto Rich

Bitcoin Mining Farm - A View From the Inside! (MAR 2019)

Bitcoin Mining Farm - A View From the Inside! (MAR 2019)

THIS VIDEO FIRST POSTED IN MARCH 2019

I visited Elevate Group's Bitcoin Mining Farm in Siberia in November 2018. In this video, I talk about the service that they offer, and what the farm looks like.


LINKS

http://bit.ly/ElevateTelegram

http://bit.ly/Elevategroupmining

REGISTER HERE AND EARN TUBE COINS - bit.ly/BittubeCryptoRich

SUBSCRIBE TO BITTUBE.TV HERE - bit.ly/bittubetvcryptorich


Follow me on twitter - twitter.com/CryptoRichYT

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

►The information presented in this video is provided for educational, informational, and entertainment purposes only, without any express or implied warranty of any kind, including warranties of accuracy, completeness, or fitness for any particular purpose. It is not intended to be, and does not, constitute legal, financial, investment, trading, or any other advice. All of the information presented is general in nature and is not specific to you or anyone else. Do not make any decision, legal, financial, investment, trading or otherwise, based on any of the information presented in this video without first consulting a licensed professional. You understand that you use or rely on any and all information provided in this video at your own risk.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CRYPTO SERVICES I USE

BITCOIN MINING bit.ly/Elevategroupmining

NORD VPN - Big discount with code - nordvpn.com/cryptorich

LEARN TO TRADE - bit.ly/blueskybinarytrading


BITMEX TRADING BOT

BITMEX - bit.ly/bitmexcryptorich

TELEGRAM – t.me/intelligent_autotradebot


EARN ZERO CARBON COINS – bit.ly/zerocarbonproject


VERUS ID - cryptorich@


ELLIPAL WALLET – bit.ly/ellipalcryptorich


EARN ELECTRONEUM

bit.ly/IOS_ETN_UseCode75A2AA

bit.ly/Android_ETN_UseCode75A2AABITCOIN + BLOCKCHAIN NEWS HERE – bloxlive.tv

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OTHER SERVICES I USE


- Fastmail - (affiliate link for 10% discount):

tinyurl.com/discountedemail

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●


CR2020 https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1146923


CRYPTO RICH

#bitcoin

#electroneum

#money

#cryptocurrency

#blockchain

#ico

#komodo

#litecoin

#cryptos

#investing

#bitcoincash

#bitcoinmining


bitcoin btc

ethereum eth

bitcoin cash

electroneum etn

holochain holo

ripple xrp

cardana ada

eos

monero xmr

dash

iota

stellar lumens xlm

nem

zcash zec

piratechain arrr

komodo kmd

litecoin ltc

tether usdt

tron trxViews:
Likes:
PostTime:
Comment Count:
Group Name:
Votes Count:

@mineyour.biz

Why You Should Be Using The New BitTube.tv (PLUS Creator Name & Fame!)

Why You Should Be Using The New BitTube.tv (PLUS Creator Name & Fame!)


Featuring: @CryptoRich | @amishspacestation | @MartinBrodel

Learn: https://mineyour.biz | Tip in other cryptos: https://mineyour.biz/pages/1upcoin

Let's go through the various reasons that you should start using BitTube.tv right away, and highlight some creators who are using the platform correctly.


Mine for FREE on your first 4 rigs!: http://bit.ly/get_HiveOS


***Want to Just BUY Coins & "Stack Satoshis"?:***

http://bit.ly/get_lolli - shopping rebates paid in Bitcoin!

http://bit.ly/get_robinhood - a free share of traditional stock!

http://bit.ly/get_coinbase - $10 free Bitcoin when you buy/sell $100!

http://bit.ly/get_CashApp - buy Bitcoin with a credit/debit card!***New to mining? Get your parts here:***

https://shop.mineyour.biz

OR

https://www.amazon.com/shop/sethestrada


***Disclosure Statements:***

1. This channel participates in various affiliate programs - generally, if there is a shortened link to any product or service, we are probably enrolled in the public referral program for that product or service.

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.

2. Referral fees enable us to create more videos and free resources for you.

3. Product videos, interviews, or reviews paid for by sponsors will always be marked as such.


***Attribution Statements:***

1. Music by various, under creative commons attribution license, almost exclusively sourced here: https://soundcloud.com/electronicgems

2. Voice Over is provided by Seth Estrada. All rights reserved, as per platform license. Reproduction without prior written consent, outside of reasonable Fair Use, is prohibited.

3. All featured trademarks are property of the respective copyright holder. As commentary & criticism, all images and screen recordings in this video are licensed under Fair Use.


Why You Should Be Using The New BitTube.tv (PLUS Creator Name & Fame!)


#technology #cryptocurrency #bitcoin #cryptomining #fpga #gpu #freedomofspeech #libertarian #createdinvegaspro #mineyourbiz #sethestrada

Views:
Likes:
PostTime:
Comment Count:
Group Name:
Votes Count:

@Crypto Rich

$1Million $TUBE + REBRAND – SPECIAL INTERVIEW WITH BITTUBE CFO


$1Million $TUBE + REBRAND – SPECIAL INTERVIEW WITH BITTUBE CFO

In this interview, Kai Uwe-Schnier explains the thinking behind the recent $1m $TUBE airdrop, how it went as well as the rebrand to bittube.tv and bittube.app, and how that could play out in the future as Bittube positions itself as a censorship resistant social media platform.

LINKS

REGISTER HERE AND EARN TUBE COINS - bit.ly/BittubeCryptoRich

SUBSCRIBE TO BITTUBE HERE - bit.ly/bittubetvcryptorich

https://bittubestats.com/

https://bittubeviews.com/


NORD VPN - Discount code – nordvpn.com/cryptorich


BITCOIN FOR BEGINNERS YOUTUBE CHANNEL -

https://www.youtube.com/channel/UCi7egjf0JDHuhznWugXq4hA


Follow me on twitter - twitter.com/CryptoRichYT

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

►The information presented in this video is provided for educational, informational, and entertainment purposes only, without any express or implied warranty of any kind, including warranties of accuracy, completeness, or fitness for any particular purpose. It is not intended to be, and does not, constitute legal, financial, investment, trading, or any other advice. All of the information presented is general in nature and is not specific to you or anyone else. Do not make any decision, legal, financial, investment, trading or otherwise, based on any of the information presented in this video without first consulting a licensed professional. You understand that you use or rely on any and all information provided in this video at your own risk.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CRYPTO SERVICES I USE

BITCOIN MINING bit.ly/Elevategroupmining

NORD VPN - Discount code – nordvpn.com/cryptorich


LEARN TO TRADE - bit.ly/blueskybinarytrading


BITMEX TRADING BOT

BITMEX - bit.ly/bitmexcryptorich

TELEGRAM – t.me/intelligent_autotradebot


IAN BALINA TOKENMETRICS - bit.ly/tokenmetricscryptorich


EARN ZERO CARBON COINS – bit.ly/zerocarbonproject


VERUS ID - cryptorich@


ELLIPAL WALLET – bit.ly/ellipalcryptorich


EARN ELECTRONEUM

bit.ly/IOS_ETN_UseCode75A2AA

bit.ly/Android_ETN_UseCode75A2AABITCOIN + BLOCKCHAIN NEWS HERE – bloxlive.tv

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OTHER SERVICES I USE


- Fastmail - (affiliate link for 10% discount):

tinyurl.com/discountedemail

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●


CR2020 https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1146923


CRYPTO RICH

#bitcoin

#bittube

#money

#cryptocurrency

#blockchain

#ico

#komodo

#litecoin

#cryptos

#investing

#bitcoincash

#bitcoinmining


bitcoin btc

bittube tube

bitcoin cash

electroneum etn

holochain holo

ripple xrp

cardana ada

eos

monero xmr

dash

iota

stellar lumens xlm

nem

zcash zec

piratechain arrr

komodo kmd

litecoin ltc

tether usdt

tron trxViews:
Likes:
PostTime:
Comment Count:
Group Name:
Votes Count:

@Crypto Rich

BITTUBERS.COM HOW TO GET BIG + GROW FAST ON BITTUBERS! - Interveiw with the CEO

BITTUBERS.COM HOW TO GET BIG + GROW FAST ON BITTUBERS! - Interveiw with the CEO

With the Christmas Cull of Crypto Content Creators by YouTube, more and more YouTubers are moving over to alternative censorship resistant platforms, including BitTubers. I speak to Saber Maram, the CEO of Bittubers who explains the best strategies that content creators can use to grow their channel on Bittubers.com

EARN BITTUBE - bit.ly/BittubeCryptoRich

#bitcoin

#cryptocurrency

LINKS

bittubestats.com/dashboard

bittubeapp.com

https://discord.gg/YDQ92k


Follow me on twitter - twitter.com/CryptoRichYT

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

►The information presented in this video is provided for educational, informational, and entertainment purposes only, without any express or implied warranty of any kind, including warranties of accuracy, completeness, or fitness for any particular purpose. It is not intended to be, and does not, constitute legal, financial, investment, trading, or any other advice. All of the information presented is general in nature and is not specific to you or anyone else. Do not make any decision, legal, financial, investment, trading or otherwise, based on any of the information presented in this video without first consulting a licensed professional. You understand that you use or rely on any and all information provided in this video at your own risk.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CRYPTO SERVICES I USE

BITCOIN MINING bit.ly/Elevategroupmining

NORD VPN - Big discount with code - nordvpn.com/cryptorich

LEARN TO TRADE - bit.ly/blueskybinarytrading


TRADING BOT

bit.ly/tradingbotstatscryptorich


EARN ZERO CARBON COINS - bit.ly/zerocarbonproject

EARN BITTUBE - bit.ly/BittubeCryptoRich


EARN ELECTRONEUM

bit.ly/IOS_ETN_UseCode75A2AA

bit.ly/Android_ETN_UseCode75A2AA


ELLIPAL WALLET - bit.ly/ellipalcryptorich

KEEPKEY WALLET - bit.ly/KeepKeyCryptoRich

LEDGER WALLET - bit.ly/LedgerCryptoRich

TREZOR WALLET - amzn.to/2Aaokp6


BITCOIN + BLOCKCHAIN NEWS HERE – bloxlive.tv


------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OTHER SERVICES I USE

- Use Tubebuddy for your own Youtube channel

www.tubebuddy.com/cryptorich


- Fastmail - (affiliate link for 10% discount):

tinyurl.com/discountedemail

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●


CR2020 https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1146923


CRYPTO RICH

#bitcoin

#money

#cryptocurrency

#electroneum

#blockchain

#ico

#komodo

#litecoin

#cryptos

#investing

#bitcoincash

#bitcoinmining


bitcoin btc

ethereum eth

bitcoin cash

electroneum etn

holochain holo

ripple xrp

cardana ada

eos

monero xmr

dash

iota

stellar lumens xlm

nem

zcash zec

piratechain arrr

komodo kmd

litecoin ltc

tether usdt

tron trx

Views:
Likes:
PostTime:
Comment Count:
Group Name:
Votes Count:

Followings

suggested User

@ b∞yaka

Username: booyaka

@ Dance Music

Username: DanceMusic

@ Crypto Rich

Username: CryptoRich

@ Summer Hits

Username: SummerHits

@ Der Hutmacher

Username: DerHutmacher